Tid for å energieffektivisere boligen
Forside » Aktuelt » Gleder seg til nye utfordringer

Gleder seg til nye utfordringer

Norrøn Rehabilitering har fått seg ny byggeleder. Marius Andersen gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle, og er svært godt fornøyd med måten han har blitt tatt i mot på.

Marius Andersen er opprinnelig tømrer, og har siden tatt teknisk fagskole og de seks siste årene jobbet med salg av byggevarer. Det var her han kom i kontakt med Norrøn gjengen, som var kunde hos han.

– Norrøn folkene var en kravstor og ordentlig gjeng som jeg opplevde som ryddige og strukturerte. Det er et sunnhetstegn at en vil være best på det en driver med. Deres tømrere var støtt og stadig innom og slo av en prat, og jeg merket fort at det var en trivelig gjeng. Da de søkte byggeleder, var jeg ikke i tvil om at denne gjengen ville jeg være en del av, forteller Andersen.

Svarer til forventningene

Den nybakte pappaen startet i sin nye stilling i starten av januar, og kjenner allerede at forventningene han hadde har blitt innfridd.

– Jeg har blitt godt tatt i mot, og mine nye kolleger er både hjelpsomme og samarbeidsvillige. Rehabiliterings- arbeidet er kjent for meg, men det er jo en del nye programmer og rutiner å sette seg inn i. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang og være delaktig i byggeprosesser igjen, sier Andersen.

 

– Jeg har blitt godt tatt i mot, og mine nye kolleger er både hjelpsomme og samarbeidsvillige.


Marius Andersen, Norrøn Rehabilitering

Vil bli bedre

Norrøn Rehabilitering har flere spennende prosjekter og baller i luften fremover. Andersen ser spesielt frem til omfattende og krevende ombyggingsjobber.

– Det er alltid noe en kan strekke seg etter, og jeg synes det er gøy å jobbe i et miljø der en ønsker å bli bedre. Jeg håper jeg kan være med å bidra til å gjøre det enda bedre, uttrykker han.

Norrøn Rehabilitering har stor tro på at Marius Andersen, med sin enorme erfaring, kommer til å være en viktig ressurs for dem fremover.

– Det er kjekt å få en så dyktig person som Marius med på laget. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier daglig leder for Norrøn Rehabilitering, Kevin Tengesdal.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kevin Tengesdal

Kevin Tengesdal
Daglig leder

Tlf: 994 27 072
kevin@norron.no

Terje Dyrsand

Terje Dyrsand
Faglig leder

Tlf: 990 20 957
terje@norron.no