Norrøn Rehabilitering

Vi bygger Dalane

Norrøn Rehabilitering har lang erfaring innen byggebransjen og med mange fornøyde kunder å vise til. Vi utfører et stort spekter av jobber innen tømrerfaget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe som Norrøn Rehabilitering legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Norrøn Rehabilitering er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe seg på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss.

Norrøn Rehabilitering AS ble etablert 1. september 2021. Målet er å bli en ledende aktør i markedet med spisset fagkunnskap, best service og kvalitet til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kevin Tengesdal

Kevin Tengesdal
Daglig leder

Tlf: 994 27 072
kevin@norron.no

Terje Dyrsand

Terje Dyrsand
Faglig leder

Tlf: 990 20 957
terje@norron.no