Forside » Aktuelt » Norrøn Gruppen etablerer Norrøn Rehabilitering AS

Norrøn Gruppen etablerer Norrøn Rehabilitering AS

Fra 1. september 2021 blir Dyrsand Bygg AS en del av Norrøn Rehabilitering AS. Selskapet skal i hovedsak drive med ombygging og rehabilitering av fast eiendom, men vil også kunne påta seg andre typer oppdrag. Målet er å bli en ledende aktør i markedet med spisset fagkunnskap, best service og kvalitet til konkurransedyktige priser.

Terje Dyrsand, William Meyer og Kevin Tengesdal går sammen med Norrøn Gruppen AS og etablerer Norrøn Rehabilitering AS. Fra 1. september 2021 blir Dyrsand Bygg AS en del av Norrøn Gruppen. Kevin Tengesdal skal være daglig leder i det nye selskapet.

– Når muligheten til å få med Norrøn Gruppen på laget dukket opp, så vi et stort potensial i å inngå samarbeid for videre utvikling. Sammen har vi lang og bred erfaring i byggebransjen og ønsker og utvikle oss videre i fellesskap, uttaler Terje Dyrsand.

Terje tar med seg alle sine ansatte inn i Norrøn Rehabilitering AS. De skal dele kontorlokaler sammen med Norrøn Bolig, i Håndverkshuset i Årstaddalen. Vi har lenge ønsket å rendyrke vår avdeling for renovering av fast eiendom. Dette er et stadig voksende marked som vi ønsker å være en del av. I den forbindelse ønsket vi å etablere et eget selskap med fokus på dette området. Målsettingen er å spisse fagkunnskap, med beste service og kvalitet til konkurransedyktige priser. En rendyrket drift gir også fordeler på kostnadssiden, som er helt nødvendig i et krevende marked.

– Jeg har kjent Terje, Kevin og William lenge og visste at de var de rette til å få med på denne etableringen, uttaler Tor Inge Larsen.

Det er i tillegg viktig for oss å informere våre kunder i Dyrsand Bygg, om at alle pågående byggeprosjekter utføres etter eksisterende avtaler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kevin Tengesdal

Kevin Tengesdal
Daglig leder

Tlf: 994 27 072
kevin@norron.no

Terje Dyrsand

Terje Dyrsand
Faglig leder

Tlf: 990 20 957
terje@norron.no