Forside » Aktuelt » Norrøn Rehabilitering ønsker flere tømrere til Egersund

Norrøn Rehabilitering ønsker flere tømrere til Egersund

Jan Teodor Tollefsen hadde sin første dag på jobb i Norrøn Rehabilitering 1. oktober. Han ønsket å jobbe i et trygt og spennende firma og være hjemme i Egersund. Norrøn Rehabilitering søker nå flere tømrere med på laget.

Jan Teodor har jobbet som tømrer siden han var 18 år og stortrives med å bygge noe fra start med hendene. Tidligere pendlet Jan Teodor mye nordover, og fikk mindre tid i Egersund til venner og familie. Det var et stort savn, og mye av grunnen til at han valgte å jobbe i Norrøn Rehabilitering. Men han legger ikke skjul på at det virket appellerende å jobbe i en bedrift som er en del av Norrøn Gruppen.

– Når man er ferdig med et tilbygg, eller en terrasse er det veldig tilfredsstillende å se sluttresultatet og vite at det er jeg som har bygget det. Det gir en stor mestringsfølelse. Norrøn Rehabilitering har med dyktige, erfarne folk. Jeg ønsket å jobbe i en seriøs bedrift, og det er en stor bonus at jeg kjenner noen av folkene som er på min alder, forteller Jan Teodor.

Skal du bygge om, bygge på eller pusse opp? Ta kontakt med oss her!

Jan Teodor Tollefsen og Kevin Tengesdal

Jan Teodor Tollefsen, tømrer og Kevin Tengesdal, daglig leder i Norrøn Rehabilitering.

Storsatsing i Egersund

Norrøn Rehabilitering har blitt en del av Norrøn Gruppen, som satser stort i Egersund. Norrøn Rehabilitering, tidligere Dyrsand Bygg, ble en del av Norrøn Gruppen den 1. september. Kevin Tengesdal er daglig leder i selskapet.

– Til sammen har vi lang og bred erfaring i byggebransjen. Jeg ser frem til å utvikle oss videre sammen, sier Kevin.

Norrøn Gruppen satser ikke bare stort i Egersund, men også på Jæren. SI Gruppen på Varhaug ble 1. juli en del av Norrøn Gruppen. Selskapet har som mål om å bli ledende innen boligutbygging og eiendomsutvikling.

Øker arbeidsstaben

Kevin Tengesdal ønsker å utvide staben på syv ansatte, med enda flere tømrere i Egersund for å etterkomme etterspørselen.

– Det er travelt og mye å gjør hos oss nå. Vi merker stor pågang på alt arbeid fra ombygging av hus til påbygg. Vi ønsker unge, erfarne tømrere – menn eller kvinner, som har god arbeidsmoral, pågangsmot og godt humør, sier Kevin.

Norrøn Rehabilitering sikter seg mer inn på privatmarkedet og mot kommunale og offentlige bygg som trenger renovering og vedlikehold.

– ­Flere kommunale bygg har utsatt vedlikeholdsarbeidet og trenger oppdatering.

Er du en dyktig tømrer og lyst på et godt arbeidsmiljø? Send inn søknad til rehab@norron.no! Hos oss får du utvikle deg faglig og personlig og jobbe med varierte arbeidsoppgaver i Dalane og på Jæren.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kevin Tengesdal

Kevin Tengesdal
Daglig leder

Tlf: 994 27 072
kevin@norron.no

Terje Dyrsand

Terje Dyrsand
Faglig leder

Tlf: 990 20 957
terje@norron.no