Tengs Lagerpark

Oppfyll lagerdrømmen!

Vil du ha mer informasjon om Tengs Lagerpark og prisene på våre lagerseksjoner? Få tilsendt prospekt med all informasjonen du trenger!

8 solgt 3 reservert – Bygg A er innflytningsklart!

Et område der interesser og hobbyer møtes og man blir kjent med andre som driver med det samme.

Trenger du ekstra lagringsplass?

Behovet for lagerplass har økt kraftig de siste årene, både blant privatpersoner og bedrifter. Vi forstår at du kan føle at du har for mye ting og for lite plass til å oppbevare det. Derfor tilbyr vi deg en skreddersydd løsning som passer dine unike planer, utforming og ideer.

Attraktivt område med gode muligheter for prisvekst

I Tengs Lagerpark får du ikke bare en romslig lagerenhet, men også en smart investering for fremtiden. Beliggenheten på Tengs i Egersund er sentral og spektakulær med kort avstand til Egersund sentrum. Våre tre bygg består av totalt 42 selveierseksjoner som gir deg friheten til å selge din del hvis du selv ønsker det. Fleksibilitet og tilpasning er viktig for oss, og derfor kan du velge mellom to ulike størrelser: 72 m² eller 144 m².

Ta kontroll over dine lagringsbehov

Med høy aktivitet og flere spennende planer, er Tengs et område der interesser og hobbyer møtes, og du blir kjent med andre som driver med det samme. Våre lagerseksjoner er ferdig isolert og klargjort for vann og avløp, med støvbundet betonggulv og isolerte sandwichelementer. Hver seksjon har en elektrisk leddheisport med vinduer og fjernkontroll. Med hele seks meter takhøyde er våre seksjoner ideelle for lagring.

Optimal løsning for bedrifter

Fleksibilitet og full frihet
Velg selv hva du skal bruke lageret til, enten det er plukklager for mindre håndverkerbedrifter, lagringsområde for de større eller kanskje en vaktmester som trenger et område der ting kan repareres.

Gunstig investering
MVA-fradrag ved kjøp og alt av driftskostnadene ved bygget vil kunne utgiftsføres. Dette bidrar til å gi en mye lavere skatteberegning for bedriften. Se regnestykke i prospekt.

Bruk hele lokalet til det du selv vil

Kjøretøylagring

Kostbare sesongbaserte kjøretøy fortjener skikkelig oppbevaring. Våre lagerseksjoner er perfekte for lagring av motorisert kjøretøy, campingvogn eller bobil.

Båtlagring

Å ta godt vare på båten har betydning for å ivaretar verdien. Bruk lageret til å gjøre vintervedlikeholdet i hyggelige og varme lokaler.

Plasskrevende hobby

Bruk lageret til å mekke bil eller annen hobbyvirksomhet. Lagerseksjonen kan brukes som en erstatning for kjelleren og garasjen som allerede er full.

Bedrifter

Perfekt for mindre snekkerfirma, gulvleggere, vaktmestere, rørleggere eller malere som har uhensiktsmessige lokaler. Endelig en plass å lagre stillaset.

Sentralt plassert –
Kort avstand til Egersund sentrum

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg bruke lokalene til?

Kun fantasien setter grenser. Lokalene kan brukes til en rekke formål og du kan spesialtilpasset lageret slik du selv vil. Lagerplass for små og mellomstore bedrifter, opplagsplass for båt, bil og bobil, hobbyverksted eller en kombinasjon av ulike bruksområder.

Er det mulig å leie ut lageret til andre?

Du står helt fritt til å leie ut din seksjon.

Hva er prisene på en lagerseksjon?

Fyll ut skjema og få tilsendt vårt prospekt og priseksempler på våre lagerseksjoner. Du kan tilpasse seksjonene etter eget ønske, enten ved å få hjelp fra oss eller ved å gjøre det selv.

Hvilke størrelser er det mulig å kjøpe?

Våre tre bygg består av totalt 42 selveierseksjoner i to ulike størrelser: 72 m² eller 144 m².

Er det mulig med ulike tilvalg, basert på mitt bruk?

Vi er behjelpelig med nært sagt alt av tilvalgs muligheter. Mesanin, toalett, epoxy-gulv eller kanskje kjøkken er noe alle tingene du kan velge mellom. Her får du lokalet levert akkurat som du selv vil. Ønsker du å vente kan du også selvfølgelig bygge dette selv senere ved behov.

Få tilsendt prospekt

Fyll ut skjemaet under for å få prospektet tilsendt på epost.


  Se vår personvernerklæring her.

  Ta kontakt for en uforpliktende prat

  Terje Dyrsand

  Terje Dyrsand
  Faglig leder

  Tlf: 990 20 957
  terje@norron.no

  Tor-Inge Larsen

  Tor-Inge Larsen
  Eier, salg/prosjektutvikling

  Tlf: 907 72 650
  tor.inge@norron.no